Qui som: Pla d’Acció Global

Global Action Plan és una organització internacional que actua en més de 20 països amb l’objectiu de millorar la relació de les persones amb el medi ambient promovent el canvi d’hàbits en les activitats quotidianes.

 

Qui som.

Pla d’Acció Global per a la Terra, o GAP com és més conegut per les seves sigles en anglès, és una associació (Núm. 161.132, 6 de novembre 1996), que representa Espanya a Global Action Plan i que té com a objectiu principal
“…ajudar una majoria de ciutadans i ciutadanes a contribuir de forma significativa a millorar la qualitat ambiental del nostre planeta mitjançant el canvi conscient dels seus hàbits de consum de recursos i a fomentar el desenvolupament d’un nou estil de vida sostenible…”.…”.
Des de l’any 1989 que va començar a desenvolupar-se GAP als Estats Units, més de vint països s’han unit a aquesta proposta. Espanya, Gran Bretanya, Suècia o Polònia són alguns dels països europeus que participen en aquesta iniciativa. En l’actualitat, més de 500.000 persones arreu del món han dut a terme aquest programa amb èxit. .

Si vols saber més sobre GAP, visita la pàgina web: www.programagap.org.

.
Copyright 2009 Plan de Acción Global | TERMES D'ÚS
Logotipo del Ministerio Industria Logotipo del Plan Avanza   Lifelong Learning Programme. 
El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea
This project has been funded with support from the European Commission Este proyecto ha sido financiado
con el apoyo de la Comisión Europea